SKIT

...Problem...

Skojigheter och tråkigheter

Helgen var minst sagt... upp och ner. Vi gick ut o festade på lördags kvällen tillsammans med en kompis från Granada, samt hans kompisar. Kul att träffa honom igen. Hur som helst så blev det några drinkar, men inte direkt något partande. Vid gick hem redan vid 3 tiden och jag sov över hemma hos kompisen i en lägenhet som tillhörde hasn kompis.

Vid 10 på morgonen ringde hans mamma och gav honom ett tråkigt besked som gjorde att han tvingades åka tillbaka till Sevilla redan på söndagsmorgonene. Egentligen var det planerat att han skulle stanna tills på måndagkväll, men ack då. Mycket tråkigt.

Jag hade inte nycklarna till lägenheten heller eftersom jag hade gjort upp med familjen att mötas hemma vid 6 tiden då jag trodde att dage skulle spenderas med vännen. Så jag fick ringa mamman på förmiddagen och möta upp dem för att luncha samt få nyckeln på Fosters Hollywood. Skönt med god mat! Lite pinsamt bara att komma och möta upp dem i samma kläder som jag hade gått ut med natten innan. Luktade illa gjorde jag säkert också.

Men men. Helgen var bra fram tills på söndagsmorgonen iallafall! O sen på söndag kväll hade jag ett språkutbyte med en vän! :) Skoj!

Planerna för tillfället är att plugga på mornarna, jobba från 4-9 o sen på onsdag gå på en chinesisk eller cubans restaurng för att käka efter jobbet! :)

Nu blir det sängen tidigt ikväll. Jag är trött och har inget bättre för mig än att sova ikväll. Haha!

Buenas Noches a todos! :)


RSS 2.0