Au pair karriären är över

Bloggen har varit ganska död nu den närmaste tiden och det beror på att jag inte längre arbetar som au pair. Jag slutade jobbet i onsdags och sedan dess har jag haft fullt upp med att skaffa nytt boende. Så nu bor jag i en lägenhet i Alcalá tillsammans med en spansk student. Jag kommer bo där tills på måndag och innan dess måste jag hitta ett annat, billigare boende fram tills jul eftersom jag har betalat en språkskola fram tills den 18:e december.

Pågrund av ombytet i min vardag så kommer troligtvis bloggen bli ganska tom eftersom en au pair blogg inte bör skrivas av en person som inte arbetar som au pair.

Men vi får se hur det blir. Kanske kommer ladda upp lite bilder då och då iallafall, om jag inte skaffar en ny blogg och börjar om, enbart som studerande i Spanien.


Mitt nya hem : Ett fort



Jag kommer nu äntligen ge er en inblick i mitt nya hem. Det är ett väldigt stort hus. så därför har jag inte tagit kort i varje rum, men de flesta kommer ni få se.

Nedersta våningen:




Min bil



På detta plan finns också tvättstugan, och en massa rum med förvaring.

Plan 1:


Kontor


Läsrum, eller något liknande, är inte helt säker


Vardagsrum


Kök


Matsal


Lekrum 1


Badrum 1


Trappan upp, jo jag vet att det är mycket fönster i huset!

Dessutom finns det också ett rum med massa filmer, musik och dylikt, samt en enorm balkong där vi äter middag emellanåt.

Plan 2:


Min säng och mina garderober


Mitt skrivbord


Badrum 2, mitt badrum


Min dusch


Utsikten från en av de tre balkongerna


Badrum 3


Badrum 4

Dessutom finns på detta plan föräldrarnas sovrum, barnens sovrum, samt ett stort gästrum och ytterligare en ballkong.

Plan 3:




Jättelekrum 2


Badrum 5



Ytterligare en ballkong, fast detta är "solballkongen"




Utsiken över Anchuelo, byn där jag bor


Vårat eget torn, haha känst kul att ha ett torn!

Dessutom finns på detta plan ett kontor.

Jaa, jag bor i ett stort hus minst sagt, förstår dock inte varför de behöver så många badrum.

Jag ser fram emot att visa er huset i Valencia eftersom det är ännu större och har ännu fler "onödiga" rum!


I've got a feeling...

Nu känns det bara konstigt. Det är svårt att träffa vänner och ha ett liv utanför familjen här eftersom vi bor långt ute i ingenstans. Jag kan definitivt inte hitta en bättre familj eftersom den här är fantastisk. Däremot så kan jag heller definitivt inte hitta ett mindre ställe att bo på. Så hur ska jag göra? Stanna kvar i en underbar familj och få ett mycket trist liv utanför husets väggar, eller försöka dra mig vidare till en oviss framtid?

Idag har jag inga planer alls. Madrid var jag i igår och har ingen vidare lust att åka in dit idag igen eftersom mina fötter värker efter allt promenerande igår. Funderar därför istället gå att dra på mig joggingskorna och ge mig ut för att ta lite foton uppifrån kullen. Foton på byn, Madrid och naturen här. Den är nämligen inte allt den samma som naturen i södra Spanien.

Jo, så får det bli. Nu sticker jag ut och fotar olivträd och djupa dalar!

I eftermiddag ska jag försöka uppdatera bloggen med bilder från idag samt bilder från Valencia och ge er en rundtur i min nya bostad! Smaka på den ni!


RSS 2.0